Ulei esential Santal Amyris 10 ml, Mayam

Ulei esential Santal Amyris 10 ml, Mayam

6424414011812
In Stoc
30,00 lei
Livrare in 48 ore!

Ulei esential Santal Amyris (M - 1155), 10 ml, Mayam [6424414011812]

Degaja un parfum balsamic, lemnos, subtil de mosc, utilizat ca esenta parfumanta cu note de fond si ca fixator de parfum.

In aromaterapie este folosit ca decongestionant limfatic si venos, pentru efectul cardiotonic, echilibrant, pozitivant, de favorizare a contemplarii si relaxarii.

ATENTIE!

Acest site comercializeaza produse NOI si SECOND HAND.

Va rugam verificati cu atentie in mai jos - Conditia produsului PRODUS NOU sau FOLOSIT.

.

 

Lemnul arborelui de santal de Haiti este atat de bogat in uleiuri incat este folosit ca si candela de locuitorii din Haiti, intrucat arde un timp indelungat. Uleiul esential distilat din lemnul arborelui degaja un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, si este utilizat in parfumerie, aromaterapie si in aplicatii cosmetice.

Nota: a nu se confunda cu uleiul esential din lemn de santal (santalum album) care are un miros similar dar mai intens si pregnant, si care este mult mai scump.

Metoda de obtinere:

Prin distilarea cu aburi din partile lemnoase.

Caracteristici:

Lichid limpede de vascozitate medie, culoare galben-maroniu.

Descriere olfactiva:

Lemnos, balsamic, cald, cu note subtile de mosc

Proprietati:

- decongestionant limfatic si venos;

- stimulator al circulatiei periferice;

- stimuleaza activitatea cardiaca;

- echilibrant, adaptogen;

- pozitivant, util in stari de convalescenta, angoase, oboseala;

- favorizeaza un climat potrivit pentru relaxare si meditatie;

- parfumant cu note de baza, fixator de parfum.

Mod de utilizare:

- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapie;

- diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj aromaterapeutic pe spate sau plexul solar, in dozaj de pana la 10%;

- ca ingredient in creme si balsamuri pentru probleme venoase si circulatorii, varice;

- dozaj indicativ pentru includerea in compozitii cosmetice de ingrijire a pielii 0,5 – 3%;

- ca esenta parfumanta cu note orientale dar si ca activ cosmetic pentru poduse de ingrijire si igiena, inclusiv pentru barbati;

- ca ingredient pentru preparate de ingrijire a parului;

- in vaporizatoare, lumanari parfumate sau candele de aromaterapie, asociat cu alte esente, pentru o atmosfera relaxanta, potrivita pentru reculegere sau meditatie;

- alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, ca nota de baza si fixator.

Prezentare:

10 ml

Aroma
Santal Amyris
Aromaterapie
Uleiuri esentiale
Vandut de:
Shop Proage
Produs nou
No reviews
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.