Ulei esential Arbore de ceai 10 ml,...

Ulei esential Arbore de ceai 10 ml, Mayam

6424414011126
In Stoc
23,00 lei
Livrare in 48 ore!

Ulei esential Arbore de ceai (M - 1040), 10 ml, Mayam [6424414011126]

Poate fi considerat un produs indispensabil din trusa de ingrijire a familiei, fiind de mare ajutor in caz de infectii virale si bacteriene.

Este purifiant, antiseptic si poate fi aplicat cu moderatie inclusiv la copiii mici.

Este folosit cu succes in caz de acnee, abcese, eruptii, herpes, negi.

ATENTIE!

Acest site comercializeaza produse NOI si SECOND HAND.

Va rugam verificati cu atentie in mai jos - Conditia produsului PRODUS NOU sau FOLOSIT.

.

 

Arborele de ceai este un arbore nativ in Australia, prefera zonele mlastinoase, dar este cultivat acum pe imense plantatii, extractul acestuia fiind solicitat din ce in ce mai mult in intreaga lume. Exista multe specii si subspecii de arbore de ceai, toate avand o scoarta interesanta, care se decojeste de pe trunchi. Are frunze inguste ca niste ace, flori albe sau rozalii. Denumirea acestuia provine inca din timpul lui James Cook, echipajul caruia savura dupa debarcarea in Australia, un ceai racoritor preparat din frunzele arborelui melaleuca.

Uleiul esential de Tea Tree are virtuti incontestabile si dovedite, actioneaza eficient impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice, si este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. In cosmetica este interesant in special pentru actiunea benefica asupra pielii afectate de acnee, rozacee, acnee juvenila - preventiv sau curativ. Este un produs de ajutor si pentru igiena intima dar si cea orala.

Metoda de obtinere:

Prin distilarea cu aburi a frunzelor si ramurilor tinere.

Caracteristici:

Lichid clar de culoare galbuie, cu vascozitate redusa.

Descrierea olfactiva:

Miros puternic, medicinal, erbaceu, cu note lemnoase.

Proprietati:

- antibacterian potent, cu spectru larg;

- antifungic, remarcat pentru eficienta sa impotriva Candida;

- antiviral si antiparazitar cutanat;

- purifiant, curata pielea afectata de diferite infectii;

- antiseptic;

- stimulant si tonic;

- antiinfectios general.

Recomandari:

- purificarea si curatarea pielii;

- ingrijirea si igiena tenului gras, a tenului cu probleme;

- acnee juvenila, acnee rozacee, eczeme, herpes;

- igiena pielii in general;

- abces cutanat, infectii localizate;

- eruptii cutanate, inclusiv in zona scutecelor;

- plagi si piele suprainfectata;

- afte bucale, gingivite, igiena orala;

- matreata, scalp cu probleme;

- igiena intima;

- curatarea suprafetelor, a lenjeriei.

Mod de utilizare:

- este un produs ce nu se foloseste de regula ca atare pe piele, insa o serie de specialisti in aromaterapie pot recomanda aplicarea uleiului nediluat, local, pe portiuni mici de piele;

- ca ingredient in preparate cosmetice se foloseste in dozaj uzual de 0,5-2%;

- ca ingredient se poate include in felurite preparate cosmetice: clansere, seruri, masti, creme si lotiuni, unguente, balsamuri;

- se pot prepara de asemenea: crema de scutece, frectii pentru scalp, seruri concentrate cu aplicatie locala, deodorante, geluri antiseptice;

- in igiena orala sub forma de gargara, in pasta de dinti sau in apa de gura;

- ca ingredient in diferite solutii de curatare a suprafetelor in camin sau cateva picaturi pe un burete umed cu care se poate igieniza in baie orice zona inclusiv toaleta sau tamburul masinii de spalat;

- cateva picaturi in baia de sezut in caz de micoze sau 1% adaugat in gelul de igiena intima;

- nediluat, pe zonele restranse problematice (cosuri), aplicat punctualcu ajutorul unui tampon de bumbac sau al unui betisor cu vata, de doua ori pe zi.

Prezentare:

10 ml

Aroma
Arbore de ceai
Aromaterapie
Uleiuri esentiale
Vandut de:
Shop Proage
Produs nou
No reviews
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.