Ulei esential Salvie 10 ml, Mayam

Ulei esential Salvie 10 ml, Mayam

6424414011836
In Stoc
24,00 lei
Livrare in 48 ore!

Ulei esential Salvie (M - 1157), 10 ml, Mayam [6424414011836]

Un ulei esential cu valoare terapeutica recunoscuta, este antifungic, antibacterian si antiviral, remarcat pentru ameliorarea diverselor probleme cutanate.

Este apreciat si pentru efectul lipolitic, anticelulitic si de echilibrare a transpiratiei.

ATENTIE!

Acest site comercializeaza produse NOI si SECOND HAND.

Va rugam verificati cu atentie in mai jos - Conditia produsului PRODUS NOU sau FOLOSIT.

.

 

Salvia este considerata o planta tamaduitoare fiind o sursa abundenta de substante folositoare organismului. Denumirea salviei provine din latinescul ”salvaro, salveo”, insemnand ”a vindeca, a salva” si indica valoarea medicinala a plantei. Salvia este folosita in principal ca si condiment avand nenumarate intrebuintari, dar are si calitati terapeutice fiind folosita sub forma de infuzie sau tinctura. Din frunzele salviei se extrage uleiul esential ce contine o serie de principii active cu o valoare terapeutica accentuata.

Metoda de obtinere:

Prin distilarea cu aburi a partilor aeriene.

Caracteristici:

Lichid clar de culoare galben pal, vascozitate scazuta.

Descriere organoleptica:

Miros erbaceu, intepator si puternic, medicinal, camforos.

Proprietati:

– lipolitic, anticelulitic, colagog, faciliteaza eliminarea grasimilor din tesuturi;

– reparator cutanat, cicatrizant;

– antiviral potent, antibacterian, antifungic;

– estrogen-mimetic, emenagog, util in probleme lagate de ciclul menstrual;

– regulator al transpiratiei.

Recomandari:

– ameliorarea starilor gripale, bronsita, sinuzita;

– ciclu neregulat sau dureros, pre-menopauza, bufeuri;

– combaterea celulitei;

– ten gras, acneic, suprainfectat;

– cicatrici, dificultati de cicatrizare;

– transpiratie excesiva;

– par gras, seboree, caderea parului, matreata;

– infectii si alte probleme cutanate.

Mod de utilizare:

– este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapie;

– dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice: pana la 2%;

– diluat in ulei vegetal, sub forma de masaj pe abdomen pentru probleme feminine;

– diluat in ulei vegetal, sub forma de masaj pe torace sau partea superioara a spatelui, ca adjuvant in raceli, gripa, infectii ORL;

– ca ingredient pentru formularea cremelor, balsamurilor sau uleiurilor cu efect anticelulitic, remodelare corporala;

– ca ingredient in balsamuri, unguente sau creme cu aplicare locala pentru cicatrizare, eczeme, dermatite, acnee, seboree;

– ca ingredient in prepararea de cleansere, solutii antimicrobiene, compozitii de igienizare a pielii;

– ca ingredient in deodorante, apa de gura, pasta de dinti;

– inclus in formularea de sampoane sau frectii capilare pentru par gras, scalp seboreic, matreata cauzata de infectie fungica.

Prezentare:

10 ml

Aroma
Salvie
Aromaterapie
Uleiuri esentiale
Vandut de:
Shop Proage
Produs nou
No reviews
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.