Ulei esential de tamaie 5 ml, Mayam

Ulei esential de tamaie 5 ml, Mayam

6424414012512
In Stoc
41,00 lei
Livrare in 48 ore!

Ulei esential de tamaie (M - 1228), 5 ml, Mayam [6424414012512]

Este o esenta pretioasa cu proprietati terapeutice recunoscute, utilizata in cosmetica, aromaterapie si parfumerie.

Este considerat ca fiind un ulei mistic folosit pentru elevare spirituala. Este stimulator al sistemului imunitar si revitalizant pentru piele.

ATENTIE!

Acest site comercializeaza produse NOI si SECOND HAND.

Va rugam verificati cu atentie in mai jos - Conditia produsului PRODUS NOU sau FOLOSIT.

.

 

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente si flori albe sau roz pal. Cand scoarta arbustului este taiata, copacul secreta o rasina pentru a-si vindeca rana. Lichidul scurs se intareste la aer in cateva saptamani.

Tamaia este cunoscuta si sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rasini sunt denumite tamaie, insa cea autentica este obtinuta din arborele de Boswellia carterii.

Rasina extrasa era folosita inca din antichitate in ritualurile religioase pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tamaia calmeaza mintea, ajuta la o respiratie profunda, este excelent pentru a fi utilizat in meditatie. Ajuta la atenuarea anxietatii si amelioreaza starile obsesive legate de trecut. In vechiul Egipt, femeile foloseau tamaia impreuna cu mirul in masti de intinerire a pielii.

Metoda de obtinere:

Prin distilare cu aburi din rasina copacului.

Caracteristici:

Lichid clar de culoare maronie.

Descriere olfactiva - balsamica, dulce-picanta, aroma bogata cu note orientale.

Ingrediente (INCI):

Boswellia carterii oil.

Proprietati:

- cicatrizant si regenerator al pielii;

- anti-aging;

- anti-vergeturi;

- tonic, astringent;

- stimulant al sistemului imunitar, energizant;

- antidepresiv, reduce tensiunile nervoase.

Recomandari de utilizare:

- ten matur, ridat, imbatranit;

- cicatrici, acnee, ulcere, plagi inchise;

- vergeturi;

- eliberarea spatiului de energii negative;

- anxietate, angoase, tensiuni, stari depresive;

- meditatii, rugaciuni, reculegere.

Mod de utilizare in cosmetica si aromaterapie:

- nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, aromaterapeutice si de parfumerie;

- dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice: 0,5-2%;

- 1-3 picaturi de ulei esential adaugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru fata;

- 30-60 picaturi in 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicatii pe corp;

- ca ingredient in prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj;

- ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele barbatesti;

- ca ingredient in unguente toracice pentru imbunatatirea functiilor tractului respirator;

- diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale;

- difuzat in incaperi cu lampa de aromaterapie/lumanare, impreuna cu alte uleiuri esentiale;

- ca esenta cu note de baza pentru prepararea de parfumuri.

Prezentare:

5 ml

Aroma
Tamaie
Aromaterapie
Uleiuri esentiale
Vandut de:
Shop Proage
Produs nou
No reviews
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.