Ulei esential de salvie sclarea 10...

Ulei esential de salvie sclarea 10 ml, Mayam

6424414014288
In Stoc
45,01 lei
Livrare in 48 ore!

Ulei esential de salvie sclarea (M - 1381), 10 ml, Mayam [6424414014288]

Este util pentru diverse probleme feminine asociate menstruatiei sau menopauzei, are efecte pozitive asupra sanatatii scalpului, este echilibrant al secretiei de sebum si al transpiratiei.

Pentru parfumuri se foloseste ca esenta cu note florale, calde, fiind si un bun fixator.

ATENTIE!

Acest site comercializeaza produse NOI si SECOND HAND.

Va rugam verificati cu atentie in mai jos - Conditia produsului PRODUS NOU sau FOLOSIT.

.

 

Salvia sclarea - sau salvia pura ori iarba sfanta cum mai este cunoscuta - este o planta folosita ca remediu natural pentru o serie de probleme asociate cu sistemul nervos, sistemul hormonal si secretor, virtutile acesteia fiind renumite din cele mai vechi timpuri.

Uleiul esential distilat din partile aeriene ale plantei este folosit pentru efectul calmant asupra sistemului nervos, pentru combaterea tulburarilor legate de ciclul feminin avand proprietati asemanatoare hormonilor feminini, iar in cosmetica este benefic asupra normalizarii secretiei de sebum si a transpiratiei, este apreciat si pentru efectul drenant.

Metoda de obtinere:

Prin distilare cu aburi din partile aeriene.

Zona geografica de provenienta:

Rusia/Ungaria.

Alte denumiri:

Serlai, iarba Sfantului Ioan, clary sage, muskatellersalbei.

Caracteristici:

Descrierea olfaciva - miros floral, erbaceu, usor medicinal, dulce-amarui.

Ingrediente (INCI):

Salvia sclarea oil.

Proprietati:

- relaxant, calmant alsistemului nervos, antidepresiv;

- emenagog, tonic uterin, actiune similara estrogenilor;

- regulator al secretiei de sebum;

- regulator al transpiratiei;

- tonic capilar, anti-cadere, antimatreata;

- usor afrodisiac si euforic;

- tonic al sistemului circulator;

- esenta pentru crearea de parfumuri, fixator pentru parfumuri.

Recomandari de utilizare:

- adjuvant in amenoree, menstre dureroase, pre-menopauza, bufeuri;

- ingrijirea tenului gras;

- in caz de transpiratie excesiva;

- ingrijirea scalpului, par gras, matreata, caderea parului;

- probleme circulatorii, edeme, staze, varice;

- stres, tensiune, astenie generala si sexuala.

Mod de utilizare:

- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie;

- dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice 0,5-2%;

- diluat in ulei vegetal, sub forma de masaj pe abdomen pentru probleme feminine;

- diluat in ulei vegetal, sub forma de masaj pe spate si coloana vertebrala pentru detensionare, calmarea sistemului nervos, sporirea apetitului pentru viata;

- ca ingredient in creme, seruri sau uleiuri faciale, dedicate in special pentru tenul gras;

- ca ingredient pentru formularea cremelor, balsamurilor sau uleiurilor cu efect drenant, circulator;

- ca ingredient in masti, balsamuri, sampoane sau frectii capilare, sau 1-2 picaturi in doza de sampon ori balsam;

- ca ingredient in deodorante lichide sau solide;

- ca esenta parfumanta pentru compozitii cosmetice, parfumuri si produse de toaleta si ca element fixator;

- difuzat in aer simplu sau combinat cu alte esente, pentru a crea o atmosfera ce favorizeaza eliminarea starilor de tensiune, oboseala, extenuare.

Prezentare:

10 ml

Aroma
Salvie
Aromaterapie
Uleiuri esentiale
Vandut de:
Shop Proage
Produs nou
No reviews
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.